Print this page
Shkolla e Magjistraturës – Workshop dy ditor mbi rishikimin e programit mësimor të trajnimit fillestar

Shkolla e Magjistraturës – Workshop dy ditor mbi rishikimin e programit mësimor të trajnimit fillestar

18 Korrik 2019 |

Më 11 dhe 12 Korrik 2019 EURALIUS në bashkëpunim me Qëndrën Hollandeze Studimore për Gjyqësorin (SSR), organizoi një workshop tjetër dy ditor mbi rishikimin e programit mësimor të trajnimit fillestar të Shkollës së Magjistraturës.

Gjatë workshopit, pjesëmarrësit diskutuan mbi zhvillimin e kursit: mjetet, metodologjinë, modelet, stilet e të mësuarit dhe vlerësimi. Në workshop morën pjesë trajnerë me kohë të plotë të Shkollës së Magjistraturës, ekspertë të EURALIUS dhe SSR dhe përbën fazën e dytë të rishikimit të programit mësimor.


FaLang translation system by Faboba