Print this page
Trajnim i Trajnuesve mbi Mentorimin nga EURALIUS dhe Ekstertë të SSR-së

Trajnim i Trajnuesve mbi Mentorimin nga EURALIUS dhe Ekstertë të SSR-së

23 Shtator 2019 |

Më datë 16 – 17 Shtator 2019 EURALIUS në bashkëpunim me Qëndrën Hollandeze Studimore për Gjyqësorin (SSR), organizoi një trajnim dy ditor të trajnerëve për mentorimin.

Trajnimi u fokusua në këto aspekte: roli i mentorëve; zhvillimi i mëtejshëm i aftesive dhe qendrimeve të tyre dhe kryerja e një vlerësimi objektiv. Në trajnim morën pjesë të gjithë mentorët që aktualisht kryejnë aktivitete udhëheqëse në gjykata dhe prokurori.


FaLang translation system by Faboba