EURALIUS IV ended on 31 March 2018.
EURALIUS V started on 1 April 2018.
The new EURALIUS V website is under construction.

Gjykimet e posaçme dhe reforma e procesit penal. Gjykimi i shkurtuar. Gjykimi i drejtpërdrejtë. Gjykimi me marrëveshje. Gjykimi me urdhër penal

Calendar of Events

July 2020
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31