EURALIUS IV ended on 31 March 2018.
EURALIUS V started on 1 April 2018.
The new EURALIUS V website is under construction.

Gjykimet e posaçme dhe reforma e procesit penal. Gjykimi i shkurtuar. Gjykimi i drejtpërdrejtë. Gjykimi me marrëveshje. Gjykimi me urdhër penal

Calendar of Events

October 2019
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31