• Home
  • Kalendar
  • Online Training on The "juvenile" victim in the criminal process. Rights and guarantees throughout the stages of criminal proceedings. Special rules of questioning the juvenile victim or witness and the role of the psychologist.

Kalendari i Eventeve

Online Training on The "juvenile" victim in the criminal process. Rights and guarantees throughout the stages of criminal proceedings. Special rules of questioning the juvenile victim or witness and the role of the psychologist.
From E Mërkurë 05 Maj 2021 -  09:00am
To E Enjte 06 Maj 2021 - 04:00pm
Shikime : 1001
by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

This training will be held online and it is organized in cooperation with the School of Magistrates. 

The "juvenile" victim in the criminal process. Rights and guarantees throughout the stages of criminal proceedings. Special rules of questioning the juvenile victim or witness and the role of the psychologist. Interviewing the juvenile victim and the stages of this process. Analysis of domestic and international jurisprudence.  

 Viktima “i mitur” në proçesin penal. Të drejtat dhe garancitë e tij përgjatë gjithë fazave të proçedimit penal. Rregullat e veçanta të pyetjes së të miturit viktimë ose dëshmitar dhe roli i psikologut. Intervistimi i të miturit viktimë dhe fazat e këtij proçesi. Analizë e jurisprudencës vendase dhe asaj ndërkombëtare"

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu