Kalendari i Eventeve

21 - 27 Mars, 2021
23 Mars
  • 09:00am - 02:00pm  Online Training on "Proactive investigation in the fight against corruption, financial crime, and public procurement"/"Hetimi pro aktiv në luftën kundër korrupsionit; krimit financiar dhe prokurimeve publike" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
24 Mars
  • 09:00am - 02:00pm  Online Training on "Proactive investigation in the fight against corruption, financial crime, and public procurement"/"Hetimi pro aktiv në luftën kundër korrupsionit; krimit financiar dhe prokurimeve publike" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu