Kalendari i Eventeve

11 - 17 Prill, 2021
12 Prill
  • 09:00am - 02:00pm  Online Training on Sequestration and confiscation of assets under the Anti-Mafia Law: Novelties and the role of the court by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
13 Prill
  • 09:00am - 02:00pm  Online Training on Sequestration and confiscation of assets under the Anti-Mafia Law: Novelties and the role of the court by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
15 Prill
  • 09:00am - 06:00pm  Training with HJI staff on "Disciplinary investigation against magistrates" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
16 Prill
  • 09:00am - 06:00pm  Training with HJI staff on "Disciplinary investigation against magistrates" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu