Order Files by:
Default | Name | Author | Date | Hits
 
Files:
pdf.png HJC Methodology on evaluation of non-judge candidates HC (EN) hotpic

Downloadpdf.png Decision on Appointing Judges for the Adjudication of Cases for Juveniles 2019 05 30 EN hotpic

Downloadpdf.png Decision on Criteria of Evaluation, Scoring & Ranking of Non-Judge Candidates to the High Court & Annex 2019 07 05 EN hotpic

Downloadpdf.png Decision on Establishment & Administration of Personal Files and Register of Judges at the High Judicial Council 2019 07 09 EN hotpic

Downloadpdf.png Decision on Procedure of Verification of Conditions & Criteria of Recruitment & Career for Judges 2019 05 23 hotpic

Downloadpdf.png Decision on Remuneration of Judges on Weekends & Public Holidays 2019 02 28 EN hotpic

Downloadpdf.png Decision on the Procedure of Functioning of Court Council Meetings 2019 05 20 EN hotpic

Downloadpdf.png Decision on the Rules & Procedures for Single Case Delegation of Judges 2019 02 14 EN hotpic

Downloadpdf.png Decision on the Unpaid Leaves of Judges Granted by the High Judicial Council 2019 05 20 EN hotpic

Downloadpdf.png Regulation on Criteria & Procedure for the Functioning of Mobility Scheme of Judges 2019 02 07 EN hotpic

Downloadpdf.png Regulation on Organisation & Functioning of Interim Committee for Evaluation of Judges During the Vetting Process 2019 02 07 EN hotpic

Downloadpdf.png Regulation on Organization & Functioning of Ad-Hoc Commission on the Decisions of Former High Inspector 2019 03 27 EN hotpic

Downloadpdf.png Regulation on the Criteria & Procedure of Temporary Transfer of Judges 2019 02 07 EN hotpic

Downloadpdf.png HJC Decision on performance evaluation EN hotpic

Downloadpdf.png HJC Methodology on professional evaluation EN hotpic

Downloadpdf.png HJC programme of evaluations 2020 EN hotpic

Downloadpdf.png HJC Decision 286 on Special Courts on Corruption and Organized Crime EN hotpic

Downloadpdf.png Instruction on Measure for the Preventiond of Covid 19 while Assuming the Judicial and Administrative Court Activities 2020 04 27 EN hotpic

Downloadpdf.png Decision no 70 “On the Criteria and Procedure for the Promotion of Judges” EN

Downloadpdf.png Decision no 197_On the Rules for the evaluation of judges EN

Downloadpdf.png Regulation on the Ad Hoc Committee for the examination of the complaints against the decisions of the HJI EN

DownloadAdresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL