• Home
  • Kalendar
  • Training on “Evidence and Investigation Techniques”

Kalendari i Eventeve

Training on “Evidence and Investigation Techniques”
From E Hënë 20 Janar 2020 -  08:00am
To E Martë 21 Janar 2020 - 04:00pm
Shikime : 620
by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

The training will take place at Tirana International Hotel 

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL