Kalendari i Eventeve

Janar 2020
 • E Hënë 20 Janar 2020 - E Martë 21 Janar 2020 08:00am - 04:00pm
  Training on “Evidence and Investigation Techniques” by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Shkurt 2020
 • E Mërkurë 12 Shkurt 2020 10:00am - 11:30am
  EURALIUS V- 4th Steering Committee Meeting by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Mars 2020
 • E Hënë 02 Mars 2020 - E Martë 03 Mars 2020 09:00am - 01:00pm
  Training Appeal against the decision not to initiate criminal proceedings & against the decision to dismiss the case or charge, in the case of criminal offences. Role of the judge of preliminary investigations & preliminary hearing & problem of case law by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  events
 • E Martë 03 Mars 2020 02:00pm - 04:00pm
  Open Lecture at School of Magistrates by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Prill 2020
 • E Enjte 30 Prill 2020 03:30pm
  Exchange of Information, Intelligence Activities and Joint Investigation Teams (JITs): The Role of the Albanian School of Magistrates by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Maj 2020
 • E Enjte 07 Maj 2020 - E Premte 08 Maj 2020 10:00am
  Training on Methodology Internal Audit by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Enjte 14 Maj 2020 - E Premte 15 Maj 2020 10:00am
  Training on the methodology of the Performance Audit by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Enjte 21 Maj 2020 10:00am
  Training on Implementation of Audit Performance by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Enjte 28 Maj 2020 10:00am
  Training on IPA Funds Audit by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Qershor 2020
 • E Martë 02 Qershor 2020 09:00am - 03:00pm
  Training on Anti-Mafia Law by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu