• Home
  • Kalendar
  • Exchange of Information, Intelligence Activities and Joint Investigation Teams (JITs): The Role of the Albanian School of Magistrates

Kalendari i Eventeve

Exchange of Information, Intelligence Activities and Joint Investigation Teams (JITs): The Role of the Albanian School of Magistrates
E Enjte 30 Prill 2020, 03:30pm
Shikime : 1190
by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Exchange of Information, Intelligence Activities and Joint Investigation Teams (JITs): The Role of the Albanian School of Magistrates 

30 April 2020

h. 3:30 p.m. Registration

Start 4 p.m.

Join us on Microsoft Team EUWEB

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu