Kalendari i Eventeve

Open Lecture at School of Magistrates
E Martë 03 Mars 2020, 02:00pm - 04:00pm
Shikime : 1022
by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Open Lecture on ‘Appeal against the decision not to initiate criminal proceedings and against the decision to dismiss the case or charge, in the case of criminal offenses. Role of the judge of preliminary investigations and preliminary hearing and the problems of case law.’

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu