• Home
  • Kalendar
  • Online Training on "Inspections, Disciplinary Law and Money Laundering/ Inspektimi, procedura disiplinore dhe pastrimi i parave"

Kalendari i Eventeve

Online Training on "Inspections, Disciplinary Law and Money Laundering/ Inspektimi, procedura disiplinore dhe pastrimi i parave"
E Premte 12 Mars 2021, 03:00pm - 05:00pm
Shikime : 548
by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL