Kalendari i Eventeve

Mars 2021
 • E Premte 12 Mars 2021 03:00pm - 05:00pm
  Online Training on "Inspections, Disciplinary Law and Money Laundering/ Inspektimi, procedura disiplinore dhe pastrimi i parave" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Enjte 18 Mars 2021 09:00am - 03:30pm
  Online Training on "Introducing the novelties of the Law on State Guaranteed Legal Aid" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Martë 23 Mars 2021 - E Mërkurë 24 Mars 2021 09:00am - 02:00pm
  Online Training on "Proactive investigation in the fight against corruption, financial crime, and public procurement"/"Hetimi pro aktiv në luftën kundër korrupsionit; krimit financiar dhe prokurimeve publike" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Prill 2021
 • E Hënë 12 Prill 2021 - E Martë 13 Prill 2021 09:00am - 02:00pm
  Online Training on Sequestration and confiscation of assets under the Anti-Mafia Law: Novelties and the role of the court by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Enjte 15 Prill 2021 - E Premte 16 Prill 2021 09:00am - 06:00pm
  Training with HJI staff on "Disciplinary investigation against magistrates" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Maj 2021
Shtator 2021
 • E Enjte 23 Shtator 2021 - E Premte 24 Shtator 2021 08:00am - 03:00pm
  Training on "EU Acquis on Criminal Law Area" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Hënë 27 Shtator 2021 - E Martë 28 Shtator 2021 08:00am - 03:00pm
  Training on "Eu Acquis on Civil Law" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Martë 28 Shtator 2021 09:00am - 03:00pm
  Pilot Training on Judicial Civil Servant Curricula by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Enjte 30 Shtator 2021 08:00am - 02:00pm
  Training on “Financial Crime investigations” / Trajnim mbi “Hetimin financiar” by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL