• Home
  • Kalendar
  • Online Training on "Proactive investigation in the fight against corruption, financial crime, and public procurement"/"Hetimi pro aktiv në luftën kundër korrupsionit; krimit financiar dhe prokurimeve publike"

Kalendari i Eventeve

Online Training on "Proactive investigation in the fight against corruption, financial crime, and public procurement"/"Hetimi pro aktiv në luftën kundër korrupsionit; krimit financiar dhe prokurimeve publike"
From E Martë 23 Mars 2021 -  09:00am
To E Mërkurë 24 Mars 2021 - 02:00pm
Shikime : 607
by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Online training on Zoom platform

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL