• Home
  • Kalendar
  • Online Training on Sequestration and confiscation of assets under the Anti-Mafia Law: Novelties and the role of the court

Kalendari i Eventeve

Online Training on Sequestration and confiscation of assets under the Anti-Mafia Law: Novelties and the role of the court
From E Hënë 12 Prill 2021 -  09:00am
To E Martë 13 Prill 2021 - 02:00pm
Shikime : 424
by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL