Kalendari i Eventeve

28 Qershor - 04 Korrik, 2020
29 Qershor
  • 09:30am - 01:00pm  Training on Some Amendments to the Anti-Mafia Law and the New Role of the Court / Trajnim mbi ndryshimet e Ligjit Anti Mafia dhe roli i ri i gjykates by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
30 Qershor
  • 09:30am - 01:00pm  The role of chancellors in improving the administration of the prosecution office / Roli i kancelarëve në përmirësimin e administrimit të organit të prokurorisë by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
02 Korrik
  • 10:00am - 04:00pm  Online Training on Leadership and Management Development 2 - 3 July by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
03 Korrik
  • 02:00pm - 04:00pm  Online Training on Leadership and Management Development 2 - 3 July by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu