Kalendari i Eventeve

26 Shtator - 02 Tetor, 2021
27 Shtator
  • 08:00am - 03:00pm  Training on "Eu Acquis on Civil Law" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
28 Shtator
  • 08:00am - 03:00pm  Training on "Eu Acquis on Civil Law" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
  • 09:00am - 03:00pm  Pilot Training on Judicial Civil Servant Curricula by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
30 Shtator
  • 08:00am - 02:00pm  Training on “Financial Crime investigations” / Trajnim mbi “Hetimin financiar” by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
02 Tetor
  • 09:00am - 03:00pm  Training on "Research and writing methods and legal reasoning"/ Trajnim mbi "Metodat kërkimore dhe të shkrimit dhe arsyetim ligjor" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL