Kalendari i Eventeve

Tetor 2019
 • E Enjte 10 Tetor 2019 - E Premte 11 Tetor 2019 09:00am - 05:00pm
  Training and share of experiences on Mutual Legal Assistance and case building in corruption cases by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Hënë 14 Tetor 2019 - E Mërkurë 16 Tetor 2019 08:00am - 04:00pm
  Workshop on the Strategic Plan for the High Prosecutorial Council by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  events
 • E Hënë 14 Tetor 2019 - E Martë 15 Tetor 2019 09:00am - 04:00pm
  Anti-mafia training by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  events
 • E Enjte 31 Tetor 2019 - E Premte 01 Nëntor 2019 09:00am - 04:00pm
  Training of Trainers on Implementation of the Curricula by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Nëntor 2019
 • E Hënë 11 Nëntor 2019 - E Martë 12 Nëntor 2019 08:00am - 05:00pm
  Workshop on the organisation and functioning of the SPO by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  events
 • E Hënë 18 Nëntor 2019 - E Martë 19 Nëntor 2019 08:00am - 04:00pm
  Training on Some Amendments to the Anti-Mafia Law by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
Dhjetor 2019
 • E Enjte 05 Dhjetor 2019 08:00am - 03:00pm
  Workshop on the final steps on the establishment of the SPO and Special Courts by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
 • E Martë 10 Dhjetor 2019 - E Premte 13 Dhjetor 2019 08:00am - 04:00pm
  The impact of the Civil Procedure Code on increasing the efficiency of the civil proceedings by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL