• Home
  • Kalendar
  • Online Training on Sequestration and confiscation of assets under the Anti-Mafia Law: Novelties and the role of the court

Kalendari i Eventeve

Online Training on Sequestration and confiscation of assets under the Anti-Mafia Law: Novelties and the role of the court
From E Hënë 12 Prill 2021 -  09:00am
To E Martë 13 Prill 2021 - 02:00pm
Shikime : 608
by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu