Kalendari i Eventeve

Training on "Eu Acquis on Civil Law"
From E Hënë 27 Shtator 2021 -  08:00am
To E Martë 28 Shtator 2021 - 03:00pm
Shikime : 854
by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

This training will be held at the Ministry of Justice premises

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu