Kalendari i Eventeve

26 Shtator - 02 Tetor, 2021
27 Shtator
  • 08:00am - 03:00pm  Training on "Eu Acquis on Civil Law" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
28 Shtator
  • 08:00am - 03:00pm  Training on "Eu Acquis on Civil Law" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
  • 09:00am - 03:00pm  Pilot Training on Judicial Civil Servant Curricula by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
30 Shtator
  • 08:00am - 02:00pm  Training on “Financial Crime investigations” / Trajnim mbi “Hetimin financiar” by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT
02 Tetor
  • 09:00am - 03:00pm  Training on "Research and writing methods and legal reasoning"/ Trajnim mbi "Metodat kërkimore dhe të shkrimit dhe arsyetim ligjor" by Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  ::  DEFAULT

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu