• Home
  • Të reja
  • News
  • Training independent investigation and investigation techniques
Training independent investigation and investigation techniques

Training independent investigation and investigation techniques

Print Email

On 22 October 2020 EURALIUS in collaboration with the SoM, PAMECA and the Italian Project AICS/CSM organized an online training on independent investigation and investigation techniques. The most noteworthy topics discussed on this training were proactive investigations, international cooperation during investigation of transnational crimes, the advantages of using joint investigation teams, their competence and functioning in the territories of each of the parties. A template agreement on establishment of a JIT was also shared with the participants. This training served to share national and international experience in conducting efficient and independent investigations by applying various new investigation techniques and concrete tools and methodologies to improve international cooperation. Training was attended by 50 magistrates.


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL