Mbledhja e Komitetit të Aktorëve të EURALIUS-it V

Mbledhja e Komitetit të Aktorëve të EURALIUS-it V

Print Email
Më 6 qershor2018, EURALIUS-i V zhvilloi Mbledhjen e parë të Komitetit të Aktorëve në mjediset e Ministrisë së Drejtësisë në Shqipëri. Komiteti i Aktorëve mblodhi 14 përfaqësuesit të përfituesve kryesorë të projektit si:
Parlamenti/Komisioni i Ligjeve, Ministria e Drejtësisë dhe Këshilli i Lartë Gjyqësor, Këshilli i Lartë i Prokurorisë, Gjykata e Lartë. Prokuroria e Përgjithshme, Shkolla e Magjistraturës, Komisioni i Monitorimit në Drejtësi/Parlamenti dhe përfaqësuesit e lartë të dhomave kombëtare. Takimi, i kryesuar nga Shefja e Misionit të EURALIUS-it V, Dr. Agnes Bernhard, synonte prezantimin dhe diskutimin e konstatimeve të fazës së fillimit dhe planit të punës për 6 muajt në vijim. Zj Herbeck, Drejtuese Projekti e EURALIUS-it V, prezantoi shkurtimisht anëtarët e Konsorciumit të zgjeruar.


EURALIUS-i V do të ketë më shumë ekspertë për të asistuar institucionet përfituese shqiptare në sfera të ndryshme.

Zbatimi i reformës hyn në një fazë sensitive dhe Konsorciumi mirëpret një bashkëpunim të frytshëm me të gjithë përfituesit në tre vitet në vijim për ta shndërruar këtë në sukses.

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu