Training on Mentoring Activities

Training on Mentoring Activities

Print Email

On 28 May 2019, EURALIUS in cooperation with the School of Magistrates organized a training on mentoring activities.

A total number of 20 judges and prosecutors, who aspire to become mentors participated. The training aimed at presenting the main issues related to mentoring established during the monitoring activities carried out by EURALIUS experts and SoM full-time pedagogues during the academic year 2018-2019. This workshop will be followed up with additional working discussions with mentors.


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu