Mentoring activities with judges and prosecutors

Mentoring activities with judges and prosecutors

Print Email

On 13 June 2019, EURALIUS in cooperation with the School of Magistrates (SoM) organized a training on mentoring activities.

A total number of 30 judges and prosecutors, currently exercising mentoring activities participated. The training aimed at presenting the main issues related to mentoring established during the monitoring activities carried out by EURALIUS experts and SoM full-time pedagogues during the academic year 2018-2019. The identified issues shall be addressed in the rules for a professional internship to be adopted by the Councils.


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu