EURALIUS V Second Stakeholders Committee Meeting

EURALIUS V Second Stakeholders Committee Meeting

Print Email

On 12 February 2019, EURALIUS V held the second Stakeholders Committee Meeting at the premises of the Ministry of Justice in Albania. Through this event, EURALIUS V gathered all beneficiary institutions and main stakeholders in the field of Justice.

The purpose of such an event was to present the extensive work carried out by EURALIUS Team throughout July- December 2018 period. In addition, International Experts of EURALIUS presented the Working Plan for the upcoming period and the support to be provided to beneficiary institutions.


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu