• Home
  • Të reja
  • News
  • Trajnim i Trajnuesve mbi Mentorimin nga EURALIUS dhe Ekstertë të SSR-së
Trajnim i Trajnuesve mbi Mentorimin nga EURALIUS dhe Ekstertë të SSR-së

Trajnim i Trajnuesve mbi Mentorimin nga EURALIUS dhe Ekstertë të SSR-së

Print Email

Më datë 16 – 17 Shtator 2019 EURALIUS në bashkëpunim me Qëndrën Hollandeze Studimore për Gjyqësorin (SSR), organizoi një trajnim dy ditor të trajnerëve për mentorimin.

Trajnimi u fokusua në këto aspekte: roli i mentorëve; zhvillimi i mëtejshëm i aftesive dhe qendrimeve të tyre dhe kryerja e një vlerësimi objektiv. Në trajnim morën pjesë të gjithë mentorët që aktualisht kryejnë aktivitete udhëheqëse në gjykata dhe prokurori.


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL