Trajnim mbi Ligjin Anti-Mafia

Trajnim mbi Ligjin Anti-Mafia

Print Email

 Më 2 qershor 2020, Shkolla e Magjistraturës në bashkëpunim me EURALIUS, PAMECA dhe Projektin Italian AICS / CSM organizuan një trajnim online mbi Ligjin Anti-Mafia.

Gjatë trajnimit, eksperti ndërkombëtar i EURALIUS mbajti një prezantim mbi Ligjin Anti-Mafia në sipas përvojës së Gjykatës Supreme Italiane. Ndërsa eksperti i Projektit Italian AICS / CSM mbajti një prezantim për çështje praktike sipas përvojës italiane në zbatimin e Ligjit Anti-Mafia.
Ekspertë të Shkollës së Magjistraturës prezantuan përvojën shqiptare dhe përmirësimet në efikasitetin e hetimeve, si dhe interpretimin dhe zbatimin e Ligjit Anti-Mafia nga perspektiva e Gjykatës Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.
Shkolla e Magjistraturës organizoi këtë trajnim në platformën e saj online. 30 magjistratë morën pjesë në trajnim duke treguar interes të lartë për temën dhe morën pjesë gjerësisht në diskutime.

 


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL