• Home
  • Të reja
  • News
  • Training on Some Amendments to the Law ‘On preventing and Striking Organized Crime, Trafficking, Corruption and Other Crimes through Preventive Measures Against Assets’
Training on Some Amendments to the Law ‘On preventing and Striking Organized Crime, Trafficking, Corruption and Other Crimes through Preventive Measures Against Assets’

Training on Some Amendments to the Law ‘On preventing and Striking Organized Crime, Trafficking, Corruption and Other Crimes through Preventive Measures Against Assets’

Print Email

On 1 and 2 November 2018, EURALIUS V in collaboration with PAMECA V and the School of Magistrates (‘SoM’) organized a two days training on some amendments to the law ‘On preventing and striking Organized Crime, Trafficking, Corruption and

other crimes through preventive measures against assets’ (Anti-Mafia Law). PAMECA Short Term Expert- Judge of the Court of Appeal of Lecce in Italy, delivered a presentation on the Italian experience on the application of the Ant-Mafia Law and potential improvement of the Albanian Anti-Mafia Law. EURALIUS and PAMECA experts provided guidance regarding interpretation aspects of the law.

Experts from the SoM, presented the new amendments of the Anti-Mafia Law in the framework of the Justice Reform and experiences in the application of the new Anti-Mafia Law. Training took place in Tirana and was attended by 40 magistrates who showed high interest for the topic and extensively participated in discussions.


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu