• Home
  • Të reja
  • News
  • Seminar with High Judicial Council Members- EURALIUS and USAID/JFA
Seminar with High Judicial Council Members- EURALIUS and USAID/JFA

Seminar with High Judicial Council Members- EURALIUS and USAID/JFA

Print Email
On 31 October 2018, EURALIUS and USAID/JFA organized a seminar aiming at starting the elaboration of draft sublegal acts which the High Judicial Council is supposed to adopt in its first months of its functioning. A total number of 14 participants, including several lay members and judge candidates for the High Judicial Council as well as high officials of the High Council of Justice attended the seminar.  
EURALIUS and USAID/JFA will continue to join efforts to support and assist the preparatory phase before and after establishment High Judicial Council.

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu