• Home
  • Të reja
  • News
  • Training on some amendments to the Criminal Procedure Code – “Judge of Preliminary Hearing”
Training on some amendments to the Criminal Procedure Code – “Judge of Preliminary Hearing”

Training on some amendments to the Criminal Procedure Code – “Judge of Preliminary Hearing”

Print Email
On 3 and 4 December 2018, EURALIUS V in collaboration with PAMECA V and the School of Magistrates (‘SoM’) organized a two days training on some amendments to the Criminal Procedure Code – “Judge of Preliminary Hearing”.
PAMECA Short Term Experts delivered presentations on: ‘Preliminary hearing: jurisdictional control of the charge and rights of the defendants; Albanian system and EU Members States approach’ and ‘Preliminary hearing in the trials against organized crime: difficulties, solutions challenges’. EURALIUS and PAMECA experts provided guidance regarding interpretation aspects of the law.
Experts from the SoM, presented the new amendments of the Criminal Procedure Code with a focus on judge of preliminary hearing and experiences in the application of the new amendments in such regard. Training took place in Tirana and was attended by 50 magistrates who showed high interest for the topic and extensively participated in discussions.

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu