• Home
  • Të reja
  • News
  • Trajnim mbi disa ndryshime të Kodit të Procedurës Penale - “Gjyqtar i Seancës Paraprake”
Trajnim mbi disa ndryshime të Kodit të Procedurës Penale - “Gjyqtar i Seancës Paraprake”

Trajnim mbi disa ndryshime të Kodit të Procedurës Penale - “Gjyqtar i Seancës Paraprake”

Print Email

Më 26-27 Qershor 2019, EURALIUS V në bashkëpunim me PAMECA V dhe Shkollën e Magjistraturës organizoi trajnimin e tretë mbi disa ndryshime të Kodit të Procedurës Penale “Gjyqtar i Seancës paraprake” (trajnimi i parë u organizua më 3 – 4 Dhjetor 2018 dhe i dyti më 3 Qershor 2019)

Ky trajnim pati një qasje praktike dhe ekspertët i drejtuan diskutimet në shembuj konkretë të organizimit të seancës paraprake. Gjithashtu, ekspertët e EURALIUS-it dhe PAMECA-s dhanë udhëzime mbi aspektet e interpretimit të ligjit dhe prezantuan praktikat e BE-së. Ekspertët nga Shkolla e Magjistraturës prezantuan ndryshimet e Kodit të Procedurës Penale me focus gjyqtarin e seancës paraprake dhe eksperiencat në zbatimin e ndryshimeve të reja. Trajnimi u zhvillua në Tiranë dhe morën pjesë rreth 40 magjistratë dhe të diplomuar që treguan interes të lartë për temën dhe morën pjesë gjerësisht në diskutime.


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu