Trajnim ‘Papërdorshmëria e provave në procesin penal’

Trajnim ‘Papërdorshmëria e provave në procesin penal’

Print Email

Më 19 maj 2020, Shkolla e Magjistraturës në bashkëpunim me EURALIUS dhe Projektin Italian AICS/ CSM organizuan një trajnim me temë: ‘Papërdorshmëria e provave në procesin penal:

 Këndvështrim krahasues me doktrinën dhe jurisprudencën e huaj’. Gjatë trajnimit, Eksperti i EURALIUS dhe Projektit Italian AICS/CSM mbajti një prezantim mbi përvojën ndërkombëtare dhe italiane mbi papërdorshmërinë e provave. Ky trajnim u realizua në kuadër të asistencës që EURALIUS i jep Shkollës së Magjistraturave në lidhje me trajnimin vazhdues.
Trajnimi u zhvillua online dhe morën pjesë 20 magjistratë që treguan interes të lartë për temën dhe morën pjesë gjerësisht në diskutime.


Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu