• Home
  • Të reja
  • News
  • Aplikimet për Gjykatat e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, të Shkallës së Parë dhe Apelit
Aplikimet për Gjykatat e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, të Shkallës së Parë dhe Apelit

Aplikimet për Gjykatat e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, të Shkallës së Parë dhe Apelit Featured

Print Email
Më 27 Tetor 2020, EURALIUS V organizoi një event për gjyqtarët e interesuar për të aplikuar në Gjykatat e Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, të Shkallës së Parë dhe Apelit.
Folësit kryesorë ishin Eksperti Ndërkombëtar i EURALIUS, z. Rene van Veen, i ndjekur nga Kryetarja e Këshillit të Lartë Gjyqësor, Znj. Naureda Llagami dhe Kryetari i Gjykatës së Posaçme për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, Z. Sandër Simoni.
Në këtë event morrën pjesë dy gjyqtarë të cilët tashmë kanë aplikuar në Gjykatën e Posaçme për Korrupsion dhe Krim të Organizuar të Shkallës së Parë. Gjatë eventit, ata ndanë përvojën e tyre me këtë proces. Paneli theksoi rëndësinë e të qenit gjyqtar i SPAK, si dhe sfidat dhe përfitimet që lidhen me këtë pozicion. Gjyqtarët nga juridiksioni i përgjithshëm, që morën pjesë në këtë event, diskutuan me panelin disa çështje në lidhje me procesin e aplikimit.
Afati i fundit i aplikimit përfundon më 30 tetor 2020.

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL

Save
Cookies user prefences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Read more
euralius.eu