Seminar mbi Menaxhimin e Anëtarësisë nga jashtë profesionit në Këshillin e Lartë të Prokurorisë dhe Këshillin e Lartë Gjyqësor

Seminar mbi Menaxhimin e Anëtarësisë nga jashtë profesionit në Këshillin e Lartë të Prokurorisë dhe Këshillin e Lartë Gjyqësor

Më 20 korrik 2018, EURALIUS-i V, në bashkëpunim me OBDAT-in, zhvilloi një seminar për të prezantuar planifikimin strategjik në sektorin e drejtësisë dhe planifikimin strategjik si një mjet menaxherial për Anëtarët nga jashtë profesionit në Këshillin e Lartë të Prokurorisë (KLP) dhe Këshillit ë Lartë Gjyqësor (KLGJ).

Lexo më shumë...
EURALIUS V

Aktiviteti Inagurues i EURALIUS-it V

Projekti EURALIUS V, i financuar nga Bashkimi Europian, shënoi fillimin e aktivitetit më 13 qershor 2018 në mjediset e ‘EUROPE HOUSE’ të Delegacionit të BE-së në Tiranë, Shqipëri. Pjesëmarrësit ishin Z Christian Lange, Sekretar Shteti i Ministrisë Federale të Drejtësisë dhe Mbrojtjes së Konsumatorit, Zj Etilda Gjonaj, Ministre e Drejtësisë, Zj Romana Vlahutin, Ambasadore e Delegacionit të BE-së në Shqipëri, si dhe Ambasadorët e Shteteve Anëtare dhe përfaqësuesit e gjyqësorit shqiptar.

Lexo më shumë...
Subscribe to this RSS feed

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL