Te reja

Workshop with High Judicial Council

Workshop with High Judicial Council

On 18-20 June 2019, EURALIUS organized a full three days’ workshop for two Standing Committees of the High Judicial Council, the Committee of Ethical and Professional Performance Evaluation and the Career Development Committee.

Lexo më shumë...
Workshop on E-Commentary

Workshop on E-Commentary

On 23 and 24 May 2019 EURALIUS V in cooperation with the IRZ and the School of Magistrates organized a workshop on drafting commentaries in the framework of the Project on E-Commentary.

Lexo më shumë...
Follow up E-Commentary activities

Follow up E-Commentary activities

On 30 April 2019 EURALIUS V in cooperation with the IRZ and the School of Magistrates organized a launching event that projected the continuation of e-commentary activities, i.e. commenting articles from the Law No. 96/2016,

Lexo më shumë...
Training on "Atypical Evidence"

Training on "Atypical Evidence"

On 15 January 2019, EURALIUS V in collaboration with PAMECA V and the School of Magistrates (SoM) organized a training on atypical evidence.

The training commenced with an overview on the atypical evidence, presented by the SoM Expert and it was followed by

Lexo më shumë...
Seminar with High Judicial Council Members- EURALIUS and USAID/JFA

Seminar with High Judicial Council Members- EURALIUS and USAID/JFA

On 31 October 2018, EURALIUS and USAID/JFA organized a seminar aiming at starting the elaboration of draft sublegal acts which the High Judicial Council is supposed to adopt in its first months of its functioning. A total number of 14 participants, including several lay members and judge candidates for the High Judicial Council as well as high officials of the High Council of Justice attended the seminar.  
Lexo më shumë...
Seminar mbi Menaxhimin e Anëtarësisë nga jashtë profesionit në Këshillin e Lartë të Prokurorisë dhe Këshillin e Lartë Gjyqësor

Seminar mbi Menaxhimin e Anëtarësisë nga jashtë profesionit në Këshillin e Lartë të Prokurorisë dhe Këshillin e Lartë Gjyqësor

Më 20 korrik 2018, EURALIUS-i V, në bashkëpunim me OBDAT-in, zhvilloi një seminar për të prezantuar planifikimin strategjik në sektorin e drejtësisë dhe planifikimin strategjik si një mjet menaxherial për Anëtarët nga jashtë profesionit në Këshillin e Lartë të Prokurorisë (KLP) dhe Këshillit ë Lartë Gjyqësor (KLGJ).

Lexo më shumë...
EURALIUS V

Aktiviteti Inagurues i EURALIUS-it V

Projekti EURALIUS V, i financuar nga Bashkimi Europian, shënoi fillimin e aktivitetit më 13 qershor 2018 në mjediset e ‘EUROPE HOUSE’ të Delegacionit të BE-së në Tiranë, Shqipëri. Pjesëmarrësit ishin Z Christian Lange, Sekretar Shteti i Ministrisë Federale të Drejtësisë dhe Mbrojtjes së Konsumatorit, Zj Etilda Gjonaj, Ministre e Drejtësisë, Zj Romana Vlahutin, Ambasadore e Delegacionit të BE-së në Shqipëri, si dhe Ambasadorët e Shteteve Anëtare dhe përfaqësuesit e gjyqësorit shqiptar.

Lexo më shumë...
Subscribe to this RSS feed

Adresa

EURALIUS V
Ministria e Drejtësisë,
Bulevardi Zogu I,
Tiranë, Shqipëri

+355 4 2240 333
+355 68 8046 000
info@euralius.eu

Lajme të Fundit

Kjo faqe u krijua dhe mirëmbahet me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi ekskluzive e partnerëve zbatues dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht mendimet e Bashkimit Europian’  

Copyright © Euralius V - Powered by 2LWEB.AL